biomys, hockeysnack och stopp i rondellen!

va på bio med hannis igår :) vi såg Bounty Hunter med jennifer aniston och gerard butler. Den var bra :) både innan o efter bion så snacka vi lite minnen o om filmer vi ska se :D ett minne som aldrig kommer glömmas är paraplyet, eller kanske albin ;) de va så klockrent eller hur hannis?

När vi kom hem till hanna igen så satt mattias där och det blev en massa hockeysnack, vi kollade om hanna kunde 5 spelare i landslaget! hon fick mkt hjälp men hon klara det ;) sen snacka vi lite elitserien också och kollade på lite vm mål :)


imorse åkte ja o marie bil till skolan, o alla va typ aströtta idag! sen när det blev lunch så skulle jag, marie, dennis och kristoffer käka lunch på donken åh så fruktansvärt gott de va :D sen när vi var klar där så tänkte vi att i åker i stora rondellen ovanför e14 :P men de gick inte så bra det var världens köbildning för att en TANT hade missat en avfart så hon stog mitt i rondellen. bra där NOT! ååh vilken kö de blev xD haha men sen kom vi tillbaka till skolan och då gjorde vi våra uppgifter o drog hem :P


over and out / jennifer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback