halsfluss, o´learys CLfinal

har legat i halsfluss nu i några dagar käkar antibiotika nu! så de är på bättringsvägen, har ingen feber nu iaf de tycker jag är nice, men halsen gör fortfarande ont!
igår va ja på larrys med rebaz och yoseph   finalen gick ju som den gick! men barca var värd den eftersom de spelade bättre, men united skulle ha startat med min man o sen bytt in berbatov :)
älskling kom när han hade slutat! sen åkte vi hem till han låg o pratade litegrann och åt lite pimpim :)

natten till idag vid 2 åkte ja o hämta bror lena o ludde sen skjutsa vi hem dom sen åkte vi hem o sov :) idag har jag städat, duschat, ätit nyponsoppa med glass och mandelbiskvier!!
inatt ska jag äntligen sova med min älskling ♥
jagälskardig♥


over and out / jennifer

halsfluss?

halsmandlarna uppsvullna samt lymfkörtlarna, tänker ringa hälsocentralen imorn, för att få recept på antibiotika!!!
är sjukt jobbigt att ha ont i halsen!!!!

jagälskardig♥


over and out / jennifer

den senaste tiden!

förlåt igen! jag vet att jag inte har uppdaterat på ett bra tag, men jag hinner liksom inte göra det! den senaste tiden har jag haft fullt upp på praktiken och har även varit mycket med pojkvännen...

har varit och hälsat på brorsan, mimmi och ebba också, fasters lilla sötnos :)

förra lördagen firade vi 1 månad, tänk att tiden går så fort :) men riktigt underbart är det att vara kär, du är de bästa som har hänt mig, och jag är glad att du är min ♥ du tår mig att vara den lyckligaste tjejen på denna jord!
praktiken på cuprum går jättebra, har varit i köket sen i tisdags, men gick hem idag pga en fruktansvärd mensvärk.. HATA! nu sitter ja o väntar på älskling som slutar om ett tag o då ska han komma hit, de tycker jag är bra blir väl kolla på nån film o sen sova skulle ja tro (:
aja jag skriver väl nått mer sen :)
jagälskardig ♥

over and out / jennifer

elftemajtvåtusenelva

FML jag har nackspärr! det innebär att det inte blir någon praktik idag! tyvärr :( för ja tänker inte gå runt och servera när jag har fått nackspärr :/
istället ska jag träffa min kusin och sedan åka till min storebror!

sitter hemma hos älskling och saknar han...

jag har världens bästa pojkvän, han betyder så otroligt mycket för mig. utan han skulle jag sakta gå sönder i tusen bitar! jag älskar honom så mycket att jag inte vet vad jag ska göra! och nu saknar jag ihjäl mig nästan! hoppas han slutar snart :)



jagälskardig♥


over and out / jennifer

tredje-niondemajtvåtusenelva

Hej alla! har inte haft tid att uppdatera här på en vecka :/ har varit med ÄLSKLING och varit på praktik och träffat annika och ida, mfl.....

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva!

har min praktik på cuprum, vilket är väldigt roligt.

Aja, denna helg har jag mestadels varit med min älskling vi har sett film, varit till yoseph på grillning o haft askul. De borde göras igen för så kul vare!!!



jagälskardig♥


over and out / jennifer

andramajtvåtusenelva

idag va jag först på skolan o hämtade mina kockkläder och pussade lite på mitt hjärta :) innan ja skulle på praktiken som jag har på Cuprum! de första vi gjorde va att gå genom kassasystemet sen fick ja kolla runt vart allt är o sen fick ja kolla all alkohol vad som finns osv. tror de kommer bli najs

sen träffade jag tom på stan så han följde med mig och köpte parfym och sen gick vi o kolla vilka filmer som går på bio och sen gick vi in på åhlens o där kollade vi på lite filmer, sen ringde älskling så gick vi på stan en sväng! sen åkte vi hem till mig o ja käka sen gick vi upp till hjärtat sen la vi lite pärlplattor med tova, eller jag la pärplattor älsk satt o åt och tova lekte med barbies!

nu sitter ja här o skriver sen ska jag och älskling träffa andré (:



jagälskardig♥



over and out / jennifer

helgen!

i fredags va jag med annika och va till cuprum  sen va jag, älskling, ramona, dalle och schill och käkade på daffys! satan va gött de va :D sen åkte vi hem till älskling sen gick vi till affärn o köpte chips, dricka och dipp :D sen kolla vi på a walk to remember sen la vi ss och sov... mysigt värre.

på lördagen vaknade vi halv 9 vi låg o myste ett tag sen halv 12 hoppa vi in i duschen o ida skrev att hon skulle ta bussen kvart i men de lästa ja 5 över 12 sen tog vi bussen som gick kvart över 12 in till stan följde me ida o gjorde några ärenden! sen gick vi på bolaget med ida sen kom andré sen gick vi på donken o käkade gött som fan :) sen hämtade vi ramona o dalle sen va vi o handla. efter de åkte vi hem till älskling o började med maten, jag o ramona satt o prata en massa :D jag va tvungen o käka innan 6 för då skulle ja åka till tjejorna i brunflo vi blev, jag, ida, ida, annika, marielle o kristina!
vi sjöng singstar o körde lite andra spel! sen åkte vi in till stan o träffa älskling mfl vid majbrasan! sen drog vi på larrys sen gick jag, andré och älskling till donken och köpte lite käk sen åkte vi hem till älsklingen ♥

Söndagen vaknade vi tidigt låg kvar i sängen tills klockan var 11 då gick vi o duscha sen kollade vi på film och jag somnade för ja va så trött hjärtat väckte mig när filmen va slut :) sen drog vi till valla för älskling skulle träna satt o tog lite egobilder, de tyckte hjärtat va bra, eftersom han vill ha massa bilder :P sen när vi kom tillbaka gick vi o duscha igen! sen börja ja packa eftersom ja skulle sova hemma den natten! sen när ja åkte hem så satt jonas på bussen så snacka lite med han!

det var min helg, och den var helt underbar!


jagälskardig♥


over and out / jennifer