hm!?! what to do?

http://www.footasylum.com/FOOTASYLUM-Burgees-3-4-Twist-Pocket-T-Shirt-P031440/


ska jag beställa den?



over and out / jennifer

trettiondemarstvåtusenelva

jahaja idag va man på skolan på morgonen igen! hade salladsbuffén idag igen. Gick kanon bra! sedan hjälpte jag thomas o baka bröd :) riktigt fina blev de :) fick ta med mig en fralla hem de tyckte ja va snällt! under städningen så hade tomas o christoffer typ vattenkrig mot mig! inte kul, eller ja lite kul va de! o ja skulle inte sagt till de att ja hade träningsvärk, fyfan... haha


när vi slutade så gick ja ner på stan o träffa marielle o ida :) trevligt tycker jag!!!!



nu blire väl snart käka... skulle behöva massage också! men men...
ikväll åker ja in till stan sen ska ja o bästa vän gå hem :)



over and out / jennifer

tjugoniondemarstvåtusenelva

va uppe tidigt idag igen! satan va jag var trött imorse.. men vafan de gick, skrämde min fiskpudding 3 ggr idag HAHA lite kul va de... helskööön dag på skolan iaf, de är mest tack vare martin o simon. Har inte skrattat så mkt på väldigt länge! hahahahahaha

just de jag va o gymmade efter skolan det blev ungefär 50 min o de kommer troligtvis kännas imorn men jag klagar inte eftersom jag ÄLSKAR träningsvärk!

just nu kollar jag på fotboll eller ja de är inte just precis för sekunden eftersom de nyss spelade klart första halvlek! sverige leder iaf mot moldavien med 1-0 målet gjordes av mikael lustig! zlatan brände en straff också för er som vill veta! trodde faktiskt att han skulle sätta den! eller ja de va målvakten som räddade en dåligt lagd straff! hehe men sånt som händer! de e bara fortsätta att spela o helst får ni göra lite mål!


imorn börjar vi tidigt igen! kommer väl snart bli van att kliva upp 05.50 xD


hörs!

over and out / jennifer

tonight!

nu ska jag snart gå till min bästa älskade vän ♥ har inte träffat henne på drygt en vecka nu, lite för länge tycker jag!!!!




i love you until the end of time!♥♥♥♥♥



over and out / jennifer

tjugoåttondemarstvåtusenelva

i fredags så va jag på basket med rebecca, anette, sanna o martin :) trevligt som satan :D sen drog ja till frösön med annika! trevligt värre... mkt folk där! haha volbeat ojojoj... sen skulle vi åka in på g3 ne men då ska ja jaga jakob haha de gick ju inte så bra.  aja sen så åkte vi taxi in till g3 behövde inte betala garderoben o sen va de bara hänga (: trevligt som satan... sen åkte ja nattbussen hem och la mig direkt när ja kom hem!

på lördagen när ja vakna va ja bakis! klev upp o duscha sen vid halv två fick vi gäster som skulle fira mamma! kul o sitta bakis med släkten! fuckno.... faktiskt första gången ja e bakis. åkte till annika o käka middag o gott vare!

söndag låg ja bara hemma! skönt som fan tror inte ja gjorde nå speciellt kunde inte sova på kvällen låg o tänkte på gamla tider bland annat sommaren 2009! då kom du in i min värld♥ bästa sommaren på ett bra tag

imorse va ja på väg till skolan kl 06.20 tidigt på morgonen! kul vare men jobbigt!



over and out / jennifer...

tjugofemtemarstvåtusenelva

sitter hos rebecca nu med henne, anette och sanna :) de sitter o käkar nu o ja sitter här och skriver ett inlägg medans jag dricker en breezer! trevligt tycker jag! sen ska vi på basket de kommer bli KÖNG!






måste säga att jag tycker om mina klasskamrater, de är väldigt snälla och vi har väldigt roligt tillsammans!
ikväll blire utgång! vilket också kommer bli gött :)


seeyaa

over and out / jennifer

tjugofemtemarstvåtusenelva

nu sitter ja o äter frulle! snart blire till skolan och vi ska ha prov idag i gastronomi(serveing) får se hur de kommer gå då!

ikväll blire basket iaf :D det gillas !!!!


hörs senare



over and out / jennifer

tjugotredje/tjugofjärdemarstvåtusenelva

Igår på skolan hade vi ölprovning och det blev 15 sorter


det tyckte jag var gott :) yummie... sen åkte vi till pilis på bryggeriet och premiär smakade deras påsköl, satan va god den va...

sen åkte vi hem till anette för hon skulle hämta lite kläder, sen åkte vi hem till martin o sen släppte de av mig hemma :) va o käkade o sen åkte jag till annika o kollade på film de tyckte ja va mys ♥
idag hade vi vinprovning på skolan :) de vita var goda men inte de röda.. jag är ingen vinmänniska! är mer en ölmänniska faktiskt..
efter vi hade slutat så satt jag, sanna, rebecca, anette, martin o henrik kvar ett bra tag o bara snacka vi kom in på en massa ämnen! hahaa så roligt var det :)

idag fyller min vän tommy år, GRATTIS!!!!!!!


over and out / jennifer

tjugoandramarstvåtusenelva

idag fyller min mami år ♥ grattiis igen...
jag gjorde maten idag det blev stört gott, strimlade vitkål sen stekte jag det o en massa wokgrönsaker även citrongräs i olja, sesamolja och fishsauce. sen stekte ja kyckling o sen tillsatte jag kokosmjölk och thairödcurry mix och citrongräs fruktansvärt gott :) 
snart ska ja ta o pluga lite har prov på torsdag i gastronomi (servering)
men imorn blire ÖLPROVNING! woopwoop
over and out / jennifer

artonde-tjugondemarstvåtusenelva

va med mina kusiner i fredags o myste efter skolan! kollade även hockey, det blev en massa fula ord som sades och jag blev jätteglad på slutet när cluben hade vunnit!! sprang fram och tillbaka i hallen, mina kusiner undrade nog va ja höll på med! haha

i lördags så åkte ja mamma o pelle till anviken för att lämna kusinerna! fick fika mums va gott det var, åkte hem käkade middag o senare skulle det bli bio... vi skulle se min låtsasfru men det blev hur många lingon finns det i världen... jag o marielle satt och skrattade väldigt mycket riktigt bra film, den rekommenderar jag
efter filmen drog ja o marielle till sara där var även ida, det blev spela lite kort!
sen åkte vi hem! :)
på söndagen så åkte jag in på stan och träffade simonstaflin :) trevligt som satan! sen blev det åka hem o kolla på hockey igen den sista och avgörande matchen!
matchen gick rent ut sagt åt helvete! säsongen över för cluben... blev så arg och besviken så jag fällde nån tår o jaa de gick ju åt helvete!!! tänk om de hade vunnit va bra de skulle bli! men fan de skulle bytt in engstrand tidigare!!!!!!
FAN DUMMA SKELLEFTEÅ.... DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!
over and out / jennifer

sjuttondemarstvåtusenelva - blev faster ♥

idag var en riktigt bra dag, fick veta att min bror och mimmi åkte in till sjuhjuset! vid kl 12 la min bror upp en bild på facebook på min lilla brorsdotter! så söt hon är den lilla bebisen... hon skulle födas den 17 april egentligen men kom idag den 17 mars alltså en månad för tidigt, hon vägde 2660g fick jag reda på :) jag är så glad för er skull och jag önskar er all lycka :) ni kommer bli riktigt bra föräldrar de känner jag på mig...

blev så lycklig när jag fick veta att allt gick bra vid födseln ♥

jag älskar er alla tre, ni är underbara (:




här är då min bror tobias som blivit pappa! fast de här är då en riktigt gammal bild den kanske är tagen för ca 24 år sedan...


over and out / jennifer

sextondemarstvåtusenelva


så här kul har vi på skolan ;)
hehe


efter skolan blev de gå runt på stan en sväng! sen va ja o käkade med jens o tommy! trevlans måste ja ju säga att det var, sen blev det lillänge och jag fick skjuts hem sen! snälla pojkar!!!
sen drog jag upp till bästa vän, carro kom också!
JAG BLEV ÖVERLYCKLIG!!! min man spelade :D

NANI min man ♥



idag får vi se vad som händer, ska troligtvis vara med stefaneklund :)


over and out / jennifer

fjortondemarstvåtusenelva

denna helg har vi vart barnvakt åt mina prinsar, vi har kollat på film, lekt kurragömma, lekt med hajar o draken, varit ute och en massa mer!

jag älskar mina småprinsar♥

idag ska jag åka skridskor med sara sen ska jag träffa älskade bästa vän som kom hem från manchester igår! idag blire fan en eagle :D
har väntat på denna dag sen jag o marielle åkte hem från manc.
nu är den här. melove




over and out / jennifer


skönareseger

idag vann linköping mot skellefteå med 3-4 på förlängning... och det var JAN HLAVAC som gjorde de målet :D helt underbart (:

2-1 till linköping i matcher!
på måndag är det match i cloettacenter!!





over and out / jennifer

tolftemarstvåtusenelva - pulkaåkning och modell för en dag

igår va jag o bowlade med sara, ida, linnea, jesper och johan :) alla vi som börjar på j va på en bana :D
lekte även med mina kusiner igår!
och idag klev jag upp kvart över åtta... blev bygga lego med kusinerna sen va vi och åkte pulka/snowracer, satan va fort det gick!!!!


nu ska jag snart åka in till stan för jag och ida och sara och linnea ska vara modell för en dag idag! det kommer bli kul. sen blir det åka hem och vara med kusinerna och sen kolla melodifestivalen :) ikväll blire läsa godnattsaga för prinsarna!!!



Bästa vän är på väg tillbaka till sverige nu! ska bli kul att träffa henne igen ♥


skriver nått sen HÖRS då


over and out / jennifer

tiondemarstvåtusenelva

jahaja somnade riktigt sent igår! aja sånt som händer ibland... kollade på två filmer igår iaf det blev duedate och the last song!

idag ska jag träffa mariellesjölund (: de tycker ja ska bli kul!!!
tycker lite synd om annika som sitter på en buss påväg till kiruna, men jag hoppas det går bra för henne!


aaah imorn kommer mina prinsar ååh va ja ska krama om dom







over and out / jennifer

niondemarstvåtusenelva

va o käkade lunch med annika idag, erica var med också, sen gick vi runt på stan ett tag sen drog ja till skolan och bytte om :)
idag gjorde vi 3 olika såser, det gick jättebra :)
sen åkte jag till annika o käka middag sen när ja skulle hem fick jag en av hennes hemmanycklar ifall ja ville va i hennes lägenhet nu när hon är borta i fem dagar. tänker iaf vattna blommorna o ta in posten :)
eftersom jag ska mysa med mina kusiner i helgen :) kommer säkert prata stockholmska på måndag, men de får man ta ;) eftersom mina prinsar är så sööta
mina prinsar ♥


over and out / jennifer

niondemarstvåtusenelva

godmorgon, vaknade av att mamma kom in i rummet! sen somna jag om en sväng till, men de va inte en lång stund....

igår på skolan bakade vi frallor, franskor, fettisdagsbullar, bullar o kanellängder :D yummie va gott de va (:
idag ska vi göra såser


innan skolan idag så ska jag träffa annika och efter skolan så blire gym :)


just de igår hade lhc sin första match i slutspelet, det slutade med förlust för cluben :( men imorn vinner de hemma i cloetta!!!!




over and out / jennifer

ge mig helg nu!

3 bra grejer denna helg :D

1. mina prinsar kommer åh va ja har saknat dom ♥
2. modell för en dag med fina vänner
3. bästa vän kommer hem :D

jag vill ha HELG nu!!!!!




over and out / jennifer

åttondemarstvåtusenelva

godmmorgon!

helgen som var så va jag i strömsnäs o hälsade på! mysigt värre, träffa ju lillvovven igen jag tror inte han ville att ja skulle åka hem eftersom han la sig på min väska :)
annars har vi inte gjort så mkt i helgen, slappat o sett melodifestivalen....

igår åkte jag buss hem och sen när ja kom hem blev det käka, ta fram skor o sedan åkte jag in mot skolan! haha de va några killar som sa fjortis till mig! ja hade min blå nikejacka på mig och solbrillor o sen hade jag min påse från billabong xD hahahaha
vi började 14.00 igår och vi lärde oss att hantera kniven, vi skulle finhacka röd- och gullök. strimla vitkål och göra stavar av kålrot o morot.

sen gick ja o rebecca till affärn sen tog vi bussen hem :) när man kom hem så blev det käka, men de blev inte så gott, eftersom vår sweetchilisås va slut, FAN....
efter maten så färgade jag håret! blondt...


idag ska jag till tandläkaren o kolla upp den dära knölen... sen ska jag på skolan, det är bakning idag på schemat :) får se hur det kommer gå!
börjar kl 14 :D


aja skriver väl nått mer! hörs då


over and out / jennifer

andramarstvåtusenelva

1.5 vecka sen utbildningen började och jag stortrivs i klassen!
vi hade helen idag och pratade myket om diskriminering och jämnställdhet. och på slutet fick alla ett papper på ryggen där alla skulle skriva något positivt om varje person, det var riktigt kul o se va alla hade skrivit sen :)
sanna, anette och rebecca skrev samma sak o det var FISK!



efter skolan följde jag med simonkäthner till badhusparken och där träffade vi johannilsson
vi gick till törners när solen försvann och jag drack en vaniljlatte, vilket är typ det godaste man kan dricka på cafén...




sen gick vi runt på stan en sväng på staden jag köpte en bok om bonscott

jag har kommit på va jag ska tatuera in om ja ska göra en tatuering!
one hot angel
one cool devil
förlåt för dålig uppdatering men datorn har som sagt vart på lagning!





over and out / jennifer