29 juli = yrantorsdagen

gårdagen började med att ja skulle tvätta kläder till min bror eftersom han skulle upp till gäddede med pappa, ante o kent! så när ja hade tvättat så tog jag en varm dusch riktigt skönt va det, sen blev det sminkning! och philip ringde mig o kollade om ja ville jobba! men icke ja ska på YRAAAAAAAN. sen kom marielle o hämta upp mig, vi åkte på icamaxi o köpte juice o frukt o sånt!

Sen åkte vi hem till marielle vi startade grillen och fritösen! marielle skötte fritösen, och sen skötte ja grillningen! när de va klart så blandade vi en gul/röd drink :D god va den men väldigt söt!
efter vi hade ätit så skar vi upp all frukt åh va gott de va, sen kom idaali upp och förfesta lite med oss, det blev gröna o gula drinkar.



Sen åkte vi ner till brunflo och tog bussen till stan för att gå på YRAAAAAAAAAAAAN! när vi kom ner så stog vi i kö ett bra tag, sen när vi väl kom in så gick vi till badhusparken för där spelade oskarlinnros! vi kom ner precis till den låten jag o ida helst ville höra och det var från och med du...
hörde att någon ropade mitt namn när vi gick uppåt! såg ingen, men det var finaste annika som ropade, oj vilken låååååång kram vi gav varandra :D sen fick niklas o mattias också en kram

Sen gick vi till ellinor och tobias, satt där ett tag eftersom det regnade! efter ett tag slutade det och vi gick in igen för vi tänkte se lite på [ingenting] men näe vi gick uppåt och då träffade vi idaasa, elin jason och jimmy! idaali följde med dom en sväng och jag o marielle gick upp för att möta henke, marcus o jocke!
när de väl kom in blev det typ kramkalas! sen stog vi uppe vid stora scenen där the ark spelade sen gick vi ner till ett tält närmare bestämt terassen! senare mötte vi upp idaali och vi begav oss mot tivolit och jag, henke, ida, marcus o marielle skulle åka karusell :P  grymt rolig va den! sen gick vi upp o kollade på europe, där träffade jag emma och sen filip!

jag jocke och henke gick ner mot badhusparken för att kolla på maskinen, påväg ner träffa ja putte han hade tappat bort sina vänner! jocke köpte mat vi satt oss och henke åt typ upp all jockes mat! haha sen gick vi o kolla på maskinen! braskit... sen försvann jocke. så ja o henke stog kvar o snacka lite samtidigt som vi lyssnade! sen såg ja att marcus marielle och jocke bara stog en bit bakom oss så vi gick dit!
framför dem stog jens och tommy :)
sen när maskinen va slut gick vi en bit sen så skulle ja marielle o marcus åka hem så vi sa hejdå till henke och åkte hem!





KVÄLLEN VA GRYYYYYYYYYYM
ikväll kör vi igen! KÖR BA KÖÖÖR

over and out / jennifer

28-29 juli

Igår så låg jag ute och stekte somnade i solen! sen kom mina kusiner och åt middag myspyyys <3 sen begav jag mig för att träffa elin och ida!

sen drog vi ner på stråket efter en timme kanske, där träffade jag min storebror tobias och hans sambo mimmi :)
gick senare in på siam för att se när filipscombo spelade :D dom e GRYM!
satt med Elin, Patrik, Emma, Ullis, Hanna, Lizette och Olivia på första spelningen!
sen va vi kvar o kolla på den sena. innan de började spela så kom Linnea (: hihi och sen kom Sebbe så satt o prata med han och ja lovade att ja skulle komma till jobbet o hälsa på! sen kom Niklas in och sen kom Annika och Mattias och Boris kom också!
oj vilket röj det var på siam när filipscombo spelade :D sen gick ja o träffade philip och jocke! sen gick ja upp till min cykel började cykla hem o då träffa ja Henke :) de va inte igår!


over and out

28 juli

har legat ute o stekt mest hela dagen idag! jag somnade tillochmed i solen! de va riktigt skönt
har fått mest färg på ryggen! men vafan måste sola magen också nu juh....



litegrann av de där har ja fått idag iaf :D nu blire steka ännu mer!

over and out / jennifer

en vecka sedan...

Jag har varit på stråket o kolla läget! och på fredagen va vi hos jonte o david innan och vi spelade fotboll! kändes ju bra:P sen i lördags så va ja till annika och elin vi åt middag och sen spela vi lite spel oj va mycke skratt de blev! sen in på stråket :D

i måndags va jag på stan med bästa marielle :D vi gick runt o kollade lite, sen åkte i hem efter 2 timmar!
igår va jag också med marielle, ja cykla in till stan o där träffa ja mina små söta prinsar :D och senare gick jag och marielle ner o käka lunch på stråket, tro det eller ej jag träffade en pojk som jag lekte mkt med förut, en av bröderna snell. Vilka minnen man har alltså! kommer aldrig glömma när vi lekte alla lekar när man va små xD haha!
och solade senare på kvällen med bästa vän!

idag ska ja ligga ute o steka hade ja tänkt! sen vid 4-5 kommer mina Prinsar <3




over and out / jennifer

21 juli

började dagen med praktik! lunch på donken osv. Gick senare till af o va där ett tag o kolla upp lite grejer!
sen gick jag upp till z för att träffa bästa annika <3

vi gick till törners och hon åt en räkmacka och ja drack som vanligt en latte med vaniljsmak! göttans va de, sedan gick vi för att hämta min cykel och det blev promenad hem till torvalla! vi tog en paus mellan raggarn o kvantum, hörde en bil tuta o kollade upp på vägen kände inte igen bilen förrän ja läste på den och de visade sig vara henke :)

När vi väl kom hem till torvalla så blev det kortspelande :P och maaat sen skjutsade mamma o ja in annika till staden!

när ja kom hem tog ja en snabbdusch o precis när ja klivit ur så ringer telefonen och det var jesper som ringde ungefär 40 min senare kom han hit och han hade med sig äcklig cherrycoke! går verkligen inte att dricka, men han hade även med sig tuttifrutti passion :D gott som satan, när vi sett klart filmen åkte jesper hem eftersom han ska åka till ö-vik imorn! och nu sitter ja här i min ensamhet :/ men ska snart sova så man orkar upp på praktiken imorn!


over and out / jennifer

21 juli

igår blev det bio på kvällen :D det var mys såg "knight and day"

just nu sitter jag på praktiken o lyssnar på disneymusik :D <3
va nyss på donken o käkade lunch med simon och sebastian!
göttans va det, men nu mår ja så jävla illa! FAN ja ska inte äta sån här mat!?!
inte konstigt att jag mår som jag mår xD det är helt sjukt! måste typ söka hjälp... men jag vill inte det, men de känns som att de gått för långt nu :(

skriver mer senare idag!

19-20 juli

i Söndags åkte jag till finaste annika<3 och vi hade de mysigt! vi gick ner till sjön o fotade en massa :P de va underbart roooooligt
Senare den kvällen kom jesper o kollade på film med oss o sen berätta vi massa saker för varandra oj va man skratta! haha

vid 03.00 gick vi och la oss. eller ja SKEDA!
på morgonen så ringde min väckarklocka lite för tidigt! men ja skulle på jobbet ju! MEN ja missa bussen så va kvar o myste med min vän ett tag till :D de tycker ja va BRA

igår va jag på stan med nathalie och ida efter ja hade slutat och det blev 2 linnen för mig... när jag kom hem så va det mat, kycklinglasange! mums va gott de var!
sen cyklade ja upp till ida och färgade hennes hår :P NAJS!
vi bestämde oss senare för att åka in o träffa angelica och ida på stan, sagt o gjort när vi gick på stan så såg vi ett par skor som hängde över en ledning!

angelica - där hänger ett par skor
jag - det är mina jag kastade nyss upp dom
(angelica kollar ner på mina fötter)
idaali - haha så va du tvungen o KOLLA!
angelica - jaa
idaasa - men man vet aldrig med jennifer!


FAN va alla garvade sen xD hahahahahahahahahaha


just nu sitter jag på crewcom och jobbar.. ganska så najs, men linus sa att ja ljög när ja sa att ja hade skedat med fernando torres inatt!


over and out / jennifer

Helgen!

FREDAG
Lugn dag på praktiken gick en sväng på stan med simon.. sen blev det åka hem o duscha o käka sen in på stan och pause med annika och mattias! sen blev det en stund på marité sen blev det de nya stället new york! träffade en masa folk som tex. Simon, Sebastian, Mattias, Petter, Jesper, Rasmus, Elin, Simon (: sen  gick jag jesper o krille till donken o där satt vi ett tag innan vi började dra oss hemåt! jag o krille gick till österäng sen när ja cyklade hem så ringde ja till jesper! när ja kom hem så la jag mig o sooooov.....

LÖRDAG
När jag klev upp imorse så kolla ja lite på min AC/DC dvd och sedan på me bikini och lägga sig i solen! somnade nästan men de va så jävla varmt! sen ringde ja jesper och vi åkte o kollade på ÖFK-Wigan Athletic! det blev seger för Wigan med 2-3.. och när wigan gjorde mål va de typ fulaste låten, men den fastnade fan i huvet ett tag xD
sen fick jag skjuts hem av jesper o sen blev de äta grillat och sedan blev det film med bröderna!

SÖNDAG
Sitter i Marieby just nu och har det roligt med världens bästa annika! vi va på stan o käka sen lunch! sen fick vi skjuts till marieby av jesper o nemo :) innan de hämtade upp oss så hade vi köpt en massa gott, 2 chipspåsar och 3 liter cola (:


så ikväll blir det kolla på film och sen ska vi LIGGA!!  fan va mysigt alltså! hehe



overandout/jennifer