midsommar!

om ungefär en timme är bilen hämtad och lastad med mat osv! sen brummar vi iväg mot anviken. de ska bli ganska nice, synd bara att de regnar! men ja kommer ha de bäst ändå för ja får vara med han jag älskar♥

kommer inte ha nått internet när vi är borta för de finns ingen el i stugan så kommer inte va anträffbar, kanske inte ens på mobilen, men det återstår att se!

ha en bra midsommar allihopa :) för de tänkte jag ha!


jagälskardig♥


over and out / jennifer

tjugoandrajunitvåtusenelva

idag va jag på möte på arbetsförmedlingen, sen träffa ja annika på stan. så följde me henne hem! käka middag hos henne! mysigt som satan... sen träffa ja jocke o vi va på dollarstore, löpte chips och folieformar! ska ju till sjöstugan på fredag så de blir nog riktigt nice....

nu sitter jag hos älskling vi ska fortsätta med vårt maraton sen :)
imorgon ska jag, annika och petra till fredriks grav, sen hem och packa o sen till älskling o sova! ska nämligen åka på fredag, o då ska vi handla de sista! :D



fredag till måndag är jag oanträffbar! då ska jag bara ägna tid åt mig och min älskling, och till momma o moffa såklart, eftersom vi ska va hos dom typ ;)



jagälskardig♥


over and out / jennifer

hmm..... vad händer på midsommar!?!

jahapp! vafan händer nu på midsommar!?! lite smått less blir man! jag vill bort från stan! om de bara blir ja o pojken så åker vi nog till sjöstugan om momma o moffa är hemma! skulle va riktigt nice ändå ju :)'



aja hoppas de blir nånting iaf! jag som va så pepp på att åka till mickes stuga! men men....



jagälskardig♥



over and out / jennifer

♥♥ - tvåmånader

två månader med min älskling idag! det har gått så fort, men ändå inte!!!!

du är den bästa pojkvännen, och jag är glad att få vara en del av ditt liv. Det betyder väldigt mycket för mig, jag kommer alltid älska dig ♥♥

min kärlek till dig är obeskrivlig ♥



♥jagälskardig♥14/4-11♥



motala 9-13/6-11♥

i torsdags så åkte jag och åke ner till motala, han körde till sveg o sen körde jag till lindesberg, men vi tog ett stopp i borlänge och käkade lunch!
när vi kom fram startades grillen, drack en cider o mådde gott :) amelia va o klädde deras vagn/flak! när vi satt o åt så spöregnade det!

fredagen var det studenten! min lilla b2 skulle ta studenten sen kolla vi när de åkte flak sen åkte vi hem o fixa lite innan alla kom eller ja de va marianne, björn o familjen rytthammar! sen kollade jag o jacob på film på kvällen..


på lördagen så va jag o amelia o hyrde film och hade de allmänt mysigt!

söndagen åkte vi in till norrköping! käkade lunch, va till lägenheten där jacob bor och handlade lite smågrejer ;) 


jag och amelia tog en promenadvid slussarna osv!!


sen kollade vi på film! upp tidigt på måndagsmorgonen för att åka hem! vid 5 var vi hemma igen :D skönt eftersom jag har saknat min älskling så sjukt mycket!



jagälskardig♥


over and out / jennifer

niondejunitvåtusenelva

klockan är nu 06.20 och jag är uppe med tuppen, för först gången på 1,5 vecka! när jag vaknade hade jag fått världens finaste sms av älskling och jag får inte svara på det nu! :( men jag ska få ringa o väcka han när vi är i borlänge! just de jag har glömt o berätta att jag åker till motala idag, Amelia tar studenten så ska ner o fira henne då :D 

de ska bli kul o träffa alla igen, men jag kommer sakna min älskling så galet mycket at jag inte vet va ja ska göra!
om ca 30 minuter börjar resan till motala!
kommer väl hem på söndag eller måndag! HÖRS'
jagälskardig♥





over and out / jennifer

fjärdejunitvåtusenelva

har vart dålig igen på att uppdatera, men nu har utbildningen slutat, den slutade den 1:a juni samma dag som alla tog studenten här! vi va på middag sen hos amanda, sen åkte jag och älskling till stan o kollade på martina o maddes spelning, de är så duktiga!!!!

sen träffade vi dalle o ramona :) vi gick till österäng och sen till falblol o sen till trappan, sen åkte jag o älskling hem till älskling o käka kebab o sen sov vi, jag somnade typ direkt! sen va jag hem ganska snabbt på torsdagen o sen kom älskling till mig vi käkade middag sen åkte vi in till stan för vi skulle på bio, och vi missade sista bussen hem från stan så vi gick hem, kan ju säga att jag har ont i mitt ben sen dess!!!!!


nu är jag hos pappa i borgvattnet! och jag saknar mitt hjärta så sjukt mycket, har aldrig saknat någon så här mycket tror jag! är jobbigt att sova själv, och jag vill känna din trygghet!


jagälskardig♥


over and out / jennifer