va ett tag sen nu, närmare bestämt en vecka!

Helgen som var så va vi ut på krogen! det blev en nykter kväll för mig eftersom jag körde! marité blev bombhotat och vi hade redan lämnat byggnaden redan då!

har vart med philip o med jesper den gågna veckan o två mysiga kvällar i brunflo :D
säger bara monopol europa och disneys barnyatzy! har även träffat mina två stjärnor amanda och amelia :D
yeaaah så roligt vi har det tillsammans :D

sen i onsdags åkte jag och bästa marielle till mormor o morfar i anviken o sov i sjöstugan :D



som sagt vi hade det väldigt mysiiigt :D ♥

sen har jag vart i strömsnäs osv :p hehe


på fredag åker jag till kusin i enånger och träffar lite släkt =) längtar









over and out / jennifer

fredag den 13:e

Idag har jag hunnit med en massa grejer!
va uppe klockan 8 på morgonen för att köra bil till hc och sedan hämta anton hemma hos han!
när vi kom hem så kom mormor och morfar till oss och det blev fika! o sen körde jag in till staden och träffade amelia :) gick med dem på staden ett tag, sedan åkte jag till tågstationen och sa hejdå till amelia, därifrån skulle de åka buss till forsaleden! sen åkte jag hem, började rensa garderoben så de ser lite bättre ut nu iaf! annika och mattias kom förbi en snabbis sen så började vi fixa käk!

inom 17 dagar nu!


over and out / jennifer

11-12 augusti

Godkväll!

nu ska jag berätta om min gårdag!
den började med att jag klev upp och duschade, sen åkte jag och väckte philip för att se på kenny begins och wallander! sen åkte vi hem till mig och kom på att vi skulle bada! så vi fick ta saaben o vi åkte hem till philip o hämta hans badkläder sen åkte vi mot önsjön! det va riktigt skönt o bada, sen åkte vi och hämtade upp moa! när vi kom till philip så skulle vi laga mat och det blev middag för fyra personer det var jag, moa, philip och jocke.. vi skulle se fotboll senare så efter maten gick vi o köpte chips o cola :D

Matchen slutade med 3-0 till sverige mot skottland!
ojojoj måste säga att ja o moa skratta lite när de snackade med zlatan efter matchen! hehe, han gjorde iaf första målet:D det gillas!!!!!

Efter matchen åkte vi hem till mig och de tog polon tillbaka till philip o ja gick och la mig o sooooov, eller ja hostade som faan hela natten!

Idag vaknade jag vid 11 och åkte in till stan till halv 2 ungefär o träffade sara vi gick o fikade, det blev en macka och en islatte för mig, ISLATTEN va typ de godaste som ja druckit/ätit! sen kom marielle in och vi gick runt lite och köpte en till islatte :D sen kom idaasa in och vi gick runt lite :) köpte även hostmedicin!
sen fick jag skjuts av marielle o marcus hem, de va snällt! sen åt vi middag det blev tortelini yummie

klockan blev 7 och jag säger åt min bror att han ska byta om så vi kan åka 10 över! för ja skulle skjutsa han till träningen innan ja hämtade amanda så vi kunde åka till frösövallen o träffa amelia.
Det var som sagt längesen jag träffade henne, det var när jacob tog studenten!
kanske blir träffa dem imorn igen, HOPPAS
nu sitter jag hemma och kollar lite på benknäckargänget! sen ska jag sova så jag orkar upp imorgon klovkan åtta! men de e inga problem det är bara att ställa klockan!

over and out / jennifer

drömmer mig tillbaka till den 21-22/6 2009

Sitter hemma i köket och kollar på bilder från skåne och göteborg sen förra sommaren, jag kan inte tro det men man blir nästan tårögd när man inser hur allt va så jävla bra!

kommer aldrig glömma AC/DC ååh de va så jävla bra :D
angus young vilken gud han är!

längtar så galet mycket tillbaka! fyfaan va bra gamm'gubbarna är!
åååh for those about to rock! älska ac/dc de kommer alltid finnas djupt i mitt hjärta!


Dagen efter vi såg acdc så gick vi på stan :D och jaa vem träffa man då?


fr.v. jenniferwallenqvist, bojankrkic, idasandström

helt sjukt att vi träffa han mitt i göteborg liksom! jag frågade Lopez Caro om han kunde ta en bild på oss och han va så snäll att han ville göra det, annars hade jag frågat miguel torres ;)


fr.v. migueltorres, xisco, nånrandom, bojankrkic

kommer aldrig glömma dessa två dagar!
kärlek <3




neh nu ska ja städa lite sen ska ja åka till frösön..

over and out / jennifer

bilderna! och lite annat

ojdå glömde skriva att min lilla prins fyllde 5 år igår!! min sötnos

jag lovade nämligen att ja skulle lägga upp lite bilder från min och annikas bakdag/mysdag! så nu kommer det några..





så där va några av våra bilder :)

idag vaknade jag 10.49 av att telefonen ringde, det var LEJONKUNGEN som ringde! så ska va med philip ikväll!

over and out / jennifer

Helgen i borgvattnet! och mysdag med annika!

i fredags skulle jag och min bror åka upp till pappa men innan skulle ja träffa philip och han sa att ja skulle ringa o väcka han kl 11 för att vi skulle hitta på något kl 12! jag ringde som en idiot för att försöka väcka honom! ne men inte vaknade han heller...
gick ner till badhusparken i solen ett tag medans jag väntade på att han skulle ringa!
sagt o gjort, när ja satt där nere så kollade jag upp mot järnvägen och vem kom och gick där då om inte min förra klasskamrat linn elofsson de va liksom inte igår! följde med henne hem till frösön och fick hälsa på hennes vovve moltas! en söt en... Vi tog en promenad med molle sen när vi skulle fika så ringer philip o säger att han har vaknat! jag går dit och vi ser klart 2 fast 2 furious eftersom vi inte hann se hela förut, sen fick ja typ springa in till stan för att hinna med bussen till pappa. på väg ner så möter jag jocke och hans bror som går och äter glass! de såg ju lite gott ut!

När ja väl kom till bussen så klev ja på den och vi åkte mot stugun! sen när vi kom fram hoppa vi in i pappas bil och åkte upp mot borgvattnet där jag och bror lagade mat eftersom pappa skulle åka och jobba! det blev potatis och kötbullar och sallad, mums va gott det var.
När pappa kom hem så kollade vi på film den tredje vågen sen spelade vi en omgång plump eftersom de kommer bli en hel del spelande när vi åker ner till faster i slutet på augusti!

på lördagen slappade vi ganska mycket, eller jag åtminstone de andra mekade bil!!!
sen blev det 2 filmer den dagen de var coach carter och ghost rider
och en massa kortspelande!

söndagmorgon åkte vi från pappa ner till strömsnäs och där träffade vi anki, ulrika, jenny och lille teo! jag saknar er så<3
vi åkte med anki o jenny in till stan och vi gick hem från lillänge det var en skön söndagspromenad! när ja väl kom hem så städade jag mitt rum litegrann och sen tog ja en dusch! sen åkte jag till philip för att kolla på chelsea-united

jag hejade såklart på united! glory glory man united<3

när det gått ungefär 65-70 min så somnade philip och han missade typ 2-3 mål xD haha då va de bara o väcka grabben så han fick se dem :P hehe sen kollade vi på 2 avsnitt av family guy sen skulle vi åka och tanka för att senare hämta moa. när vi väl va vid statoil så kom philip på att hans snusdosa var borta så vi fick åka till frösöstrand och leta men där låg den inte! han letade igenom hela bilen! sen åkte vi till jocke o letade igenom hans bil där fanns den inte heller! sen när vi skulle åka därifrån så fick philip köra upp bilen så ja skulle ta över sen! och ja kollade bara ner vid förarsätet o vad låg där om inte philips SNUSDOSA! snacka om att någon var överlycklig sen! hehe

Vi åkte och hämtade moa och sedan åkte vi tillbaka till frösön de följde med mig till bussen o satt där med mig ett tag :D de tyckte ja va snällt och sen när bussen väl kom klev ja på den! och åkte hem för att äta middag eller ja de blev frukost/lunch/middag! de kändes kanske inte sådär jättebra! men men... sen gick ja och la mig i soffan o kollade på nån film, den var ganska bra o sen när den va slut så la ja mig i sängen somnade ganska så snabbt!


idag vaknade ja tidigt som satan! hämtade datorn la mig i sängen igen! sen somnade jag om och fick sms av emelie om att hon skulle dra på miroi o fixa papper men de blev inte så för lasse va inte där!
sen kom finaste annika blom till mig :) vi kollade på pirates of the caribbean och båda kände sig sötsugna så vi pausade filmen och vi tog bussen till affärn och köpte äpplen för vi skulle baka äppelpaj! när vi skulle hem så gick vi och annika blev LIVRÄDD för älgen på ängen när hon kollade snabbt! haha oj va vi skrattade sen! när vi kom hem så hade mamma gjort mat spagetti o köttfärssås mums va gott de var sen blev det äppelpaj till efterrätt god som satan va den!
vi kollade klart på pirates och sedan började vi kolla på 3:e efter en stund så kom mattias och kollade med oss :)





tror både jag och annika fick tårar i ögonen när vi gick hem från affären!
DU är bäst gumman, jag kommer ALLTID ställa upp för dig,
älskar dig vännen <3




bilder från dagen med annika kommer i morgondagens inlägg!

over and out / jennifer

5 augusti

idag gjorde jag lunch åt mig och bror :) gött som satan blev det!
sen körde ja philips bil till frösön så han fick tillbaka den :) sen när ja skulle dra mig hemåt så bestämde ja mig för att in till stan! tänkte vilken bra idé!!! men vafaan när man va på gångbron så började det ÖSREGNA xD jag förstår verkligen inte! de VRÄKTE verkligen ner, inte kul!!! när ja väl kom in till stan så kände ja mig som en dränkt katt typ!

gick in på gina tricot när ja ändå va på stan, det slutade med att jag gick därifrån med tre linnen
ett grönt
ett svart
ett gult


sen åkte jag samma buss som kristina melin, det va inte igår man träffade henne!
när ja kom hem så städade ja lite till på rummet! ska städa mer imorgon innan ja åker till pappa i borgvattnet!


over and out / jennifer

ojojoj

Har mycket att skriva om nu så detta kommer bli ett låååångt inlägg!


Yranfredagen!!

N.E.R.D hade ställt in de SÖG!

jag marielle och ida var hos ida i brunflo och åt middag drack drinkar och spelade wii! fan va de va roooligt haha säger bara en sak, BACKHOPPNING är min grej ;) kanske ska satsa på det!




vi drog senare till bussen för att åka in till stan! när vi väl kom ner på stan gick i till invito och träffade ida, elin, jason och jimmy! trevlans va det sedan gick jag och jason runt runt o runt för att leta efter jimmy som var försvunnen! vi gick till tivolit bland annat o kolla! träffade först jesper (: och senare träffade jag alexander :) han fick mitt ROSA självlysande armband.



Vi hittade elin, ida o jimmy ett tag senare! Innan Familjen skulle spela så satt jag, ida, marielle o marcus i badhusparken, och jag hade extremt ont i mitt knä, det bara vek sig så marcus lyfte mig till sjukstugan och när vi väl va där inne så skulle vi försöka få fram att jag bara ville ha bandage! men vafan de förstog inte dem. de frågade en massa saker samtalet lät ungefär så här!

-jag vill ha bandage för att mitt knä viker sig och jag vill ha stöd!
- har du problem med ditt knä annars?
-ja de har jag, har haft det i 5 år nu och ska opereras i augusti!!!!!!
-jaha, vem ska operera dårå?
-mikael östin!
- ja men han e bra, blir det på medicindirekt då?

- ingen aning
-ja har du nå smärtlindrande hemma?
-jaa de har jag
- för du har druckit säkert så då kan du inte få alvedon!
- ne ja har ddruckit men kan ja få ett bandage, de är de jag vill ha! så jag får stöd o kan gå!


ååh va jag o marcus va less när vi gick ut därifrån! Familjen hade redan börjat  spela huvudet i sanden! och sen kom jason ner för han ville inte se kent.... när ida, elin och jimmy kom ner så spelades Det snurrar i min skalle
marielle jag säger bara EKOOO!!!!!! Familjen på peace o yran <3 sen blev det hemgång.....



Yranlördagen!

Jag åkte in till stan med mina kryckor och träffade ida, jimmy och jason! elin va på operation med hennes knä:( stackare...
vi gick runt lite, det blev lunch för dem på asia wok! sen gick vi till tågstationen! och sen tillbaka till elins lägenhet! ja åkte hem och ja hämtade lite grejer sen åkte ja till ida i brunflo och senare kom elin, ida och grabbarna, det blev singstar ;D askuuuuuuul sen gick vi till bussen mot stan!



när vi kom in gick vi till alle! sen gick vi neröver och nere på området träffade jag bästamarielle mfl gick ner och kollade på HOFFMAESTRO! orkade inte stå längre för att jag mådde SKIT o där va philip han, marielle o marcus va ett otroligt stort STÖD för mig den kvällen!!!!
påväg upp till presidenttalet så sa philip att vi skulle ställa oss vid de handikapade! så vi gick dit och snacka me polisen så i fick stå där :D fan va bra platser det var!



så där stog vi under presidenttalet :D sen kom henke o köhler förbi i gick o sa hej o sen gick vi tillbaka o kollade på teddybears! efter ett tag så gick vi till marielle, marcus, kristina och john!
HÄR KOMMER DE ROLIGASTE PÅ HEEEEEEELA KVÄLLEN

-vart tog henke o köhler vägen?
-vadå lejonkungen!

hahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sen började vi gå träffade ida o gänget :p och linus o jonas!
sen blev det heeeemgååååång :D



Söndagen!
blev slappt sov till 10 kanske sen upp o hoppa, in i duschen, sen kolla ja på tv! sen åkte ja till donken o köpte maat :D fan va gott de va :D sen så åkte vi hem o käka, sen åkte ja o hämta min bror vid lillänge!
sen åkte ja hem o la mig i sängen!



måndag!
åkte till crewcom o hälsade på en snabbis! sen gick ja på stan med philip ett tag vi träffade hans farbror och vi gick senare att leta present åt philips kusin! Sagt och gjort! i åkte hem till mig en stund o kollade på SUNES JUL fan va man skrattar åt det!
sen slappade jag bara på kvällen, va upp till ida en sväng!


Tisdag!
blev en trip till frösön och följde med och hämtade gula faran! sen åkte vi runt med den! och vi åkte o väckte jocke! haha fan va de va roligt!
haha på kvällen blev det bio!



onsdag!'

käkade pizza till lunch med philip och kollade på 2 fast 2 furious sen åkte jag hem! och käkade sen tog jag en promenad till bästa vän <3 och sen åkte ja in till stan för att köra runt lite!!!
sen åkte jag hem och sov!!


Torsdag!
vaknade av att min bror kom in o frågade om ja hade ett par mjukisbyxor som han kunde få låna! visst men ja vet inte art ja la dom igår!
sen somna ja om o vaknade av väckarklockan!
och nu ligger ja i sängen o skriver det här extremt långa inlägget!


over and out / jennifer