söderbärke!

I fredagsmorse åkte ja bussen mot pappa! sedan åkte vi till sundsvall drog in på ikea! käka lite sen åkte vi ner mot kusin anders i enånger, men mellan njutånger o enånger så hamnade vi i en bilkö eftersom det var en stor trafikolycka vi stog i kön ett tag innan vi vände o körde småvägar till kusin, när vi kom upp på hans gård så var det minst 1dm snö! mer än va vi har hemma i östersund.

Vi började vår färd ner mot bollnäs för att äta på max, vi fick dra upp en audi som låg i diket! HAHA sedan fick vi en j'vla bilist framför oss o han körde inte fort. vi åkte om han o bromsa in så vi stog helt stilla ett tag, när vi väl kom in på max så beställde vi och när vi ätit de mesta så blir kusin förbannad för han skulle inte ha nå tomat eller lök på sin burgare, men de var det på iaf så han frågade oss vem som ville ha mjukglass o sen gick han o klagade! vi fick mjukglass o de va en perfekt efterrätt efter burgaren!
när vi lämnat bollnäs, så åkte vi förbi norra o södra blindtarmsvägen. Var tvungen att smsa min kusin ante om att ja var där då! vi hade ganska roligt när vi åkte den vägen förra hösten!

När vi väl kom ner till söderbärke så sa vi hej till alla och det blev kramkalas, vi gav faster presenten och vi åt paj o potatissallad o rostbiff, på kvällen blev det 1 plumpomgång, jag vann såklart inte de gjorde fredrik men bara med några få poäng! aja kul hade vi iaf....

Sent på kvällen kom rosie vi satt uppe ett tag till och jag fredrik och anders bestämde oss för att åka till romme alpin dagen efter. vi la oss vid 1 halv 2.
Klockan 07.49  så skickade fredrik sms att de va på väg upp till huset där ja sov, vi åt frukost och ante kom precis innan vi skulle åka, så de blev kramkalas även på lördagen!
När vi åkte upp så lyssande vi på en blandskiva det var en låt på hela skivan som gick att lyssna på! vi bytte skiva till hemvägen, där var det en massa gamla klassiker, så vi satt o sjöng med!

när vi kom tillbaka till faster så blev det darttävling! det började så sjukt bra men de gick sämre o sämre, men det var riktigt roligt sen blev det grillat kött o potatisgratäng! gött som satan... efter maten blev det slappa sitta o prata! sedan blev det spela spel (med andra ord och ombytta roller)

En bra kväll måste ja säga! och på söndagen så gjorde vi inte något speciellt, vi käkade vid 2 och lämnade söderbärke vid kvart i 3 kanske den va vi stannade i borlänge på max o köpte dricka.
när vi åkt genom falun så fick vi motorhaveri så de var bara att stanna på närmaste parkering! fredrik kom och hämtade oss och bärgarn skulle hämta bilen!
vi åkte till enånger och sen började vi vår resa hem till östersund där vattnet var förgiftat av en parasit! verkar som att vi måste koka vattnet en bit in på 2011!!!! KUL? NOOOOOOOOOOOOT

tack för en underbar helg!♥♥
förutom hemfärden som inte var så rolig!



over and out / jennifer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback